Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовини
Популярно

Традиционната кампания „Бъди здрав“ започва днес в Добрич

Традиционната общинска кампания „Бъди здрав“ стартира днес в Добрич. Кампанията се организира винаги около 7 април – Световния ден на здравето.

Началото ще бъде днес от 11.00 часа, с демонстрации на децата от карате клуб „Самурай“ на площада пред Младежкия център. На същото място утре, от 14.00 часа, ще се проведе йога на открито. На 7 и 8 април, от 12.00 до 14.00 часа, на площад „Свобода“ медицински сестри ще извършват измерване на кръвна захар и кръвно налягане, и скринингов тест за хепатит С. Акцията ще се проведе съвместно с БЧК – Добрич.
На всички ученици в града от общински, държавни и частни училища, които са навършили 18 години – общо 920, също ще бъде предложен бърз скринингов тест за хепатит С.

Кулминацията на кампанията „Бъди здрав“ ще бъде на 8 април. В съботния ден, в 10.30 часа, от Младежкия център, от зала „Добротица“ и от паметника на деспот Добротица ще тръгнат лъчи на здравето към Центъра за защита на природата и животните. Там от 12.00 до 15.00 часа ще има много забавления за малки и големи със спортна и детска анимация, а входът за всички е свободен.

Източник: Добруджа БГ

Подобни публикации

Back to top button