Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпортТОП новини

13 първи места и едно второ завоюва “My Dance” от Добрич от купа „Търновска перла“

Момичетата от Балетна Формация MY DANCE се представиха с 14 танца в различните възрастови групи и категории и спечелиха 13 първи места и едно второ място. Ето ги и категориите:

Първо място за мини кидс – мини формация – помпон хореография на място в състав Вая Димитрова, Добромира Маринова, Ева В. Василева, Магдалена Данчева и Тереза Пачева с тема на танца „Baby shark”

Второ място за мини кидс – формация – аксесоари с тема на танца „Зайчета“

Първо място за мини кидс – формация – аксесоари с тема на танца „Захарни бастунчета“

Първо място за мини кидс – формация – помпон хореография на място с тема на танца “TNT”

Първо място за кидс – формация – шоу с тема на танца „Армия“

Първо място за кидс – формация – помпон хореография на място с тема на танца „Пламъци“

Първо място за кидс – формация – аксесоари с тема на танца „Уингардиум левиоса“

Първо място за тийн – формация – аксесоари с тема на танца „Часът на професор Снейп“

Първо място за тийн – мини формация – помпон хореография на място в състав Виктория Тошкова, Карина Тодорова, Рая Петкова, Самуила Йорданова и Сиана Иванова с тема на танца „Египет“

Първо място за тийн – мини формация – аксесоари в състав Виктория Тошкова, Карина Тодорова, Рая Петкова, Самуила Йорданова и Сиана Иванова с тема на танца „Вешици“

Първо място за сеньори – формация – аксесоари с тема на танца „Спецакция“

Първо място за сеньори – формация – помпон хореография на място с тема на танца „Маските“

Първо място за сеньори – формация – шоу с тема на танца „Ориенталски танц“

Първо място за сеньори – мини формация – помпон хореография на място в състав Весела Ганчева, Ивайла Славова, Кристина Вълкова, Полина Василева и Хрисиана Радоева

Част от танците можете са видите в предстоящите спектакли на формацията на 20 май „Не отивай там“  и 7 юни „My Dance и философският камък“ в ДТ „Йордан Йовков“- Добрич.

За момичетата това беше първото състезание за тази година. Предстоят им още няколко конкурса, фестивала и първенства до началото на месец септември.

“MY DANCE” откри и две нови начинаещи групи преди две седмици като приемът в тях е все още отворен. От постъпването си във формацията те започват и подготовка за първото си състезание, в което ще се включат в началото на месец септември.

С децата в балетна формация “MY DANCE” работят три преподавателки с различните възрастови групи. Пламена Петрова, Десислава Димитрова и Виктория Димитрова. Те споделят, че работата с деца е удоволствие и ежедневно предизвикателство. Стараем се да покажем най-доброто у тях. Налага ни се често да си припомняме, че са деца. Не учат в професионално училище за танци и като че ли понякога изискваме прекалено много от тях.

Школата работи и с няколко детски градини в града. Като уроците по балет в тях водят Пламена Петрова, Десислава Димитрова, Виктория Димитрова и Рая Дичева. На децата в детските градини предстоят представяне на открит урок пред родителите, представяне на танците и връчване на грамоти.

Източник: Пронюз

Подобни публикации

Back to top button