Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Добричкият съд разследва организирана престъпна група за укриване на данъци и пране на пари

Окръжната прокуратура в Добрич ръководи досъдебно производство във връзка с организирана престъпна група, занимаваща се с укриване на данъци и пране на пари в особено големи размери, както и извършване на сделки с търговски дружества с цел укриване и неплащане на данъци.

В хода на процесуалните действия във връзка с разследването на случая, от служители на ГДБОП при МВР били извършени претърсвания на различни адреси. Към наказателна отговорност за престъпленията са привлечени шестима граждани на възраст между 40 и 65 години. Те не са криминално проявени или осъждани. Наложени са им мерки за неотклонение „парична гаранция“, като всеки от тях има и наложена забрана за напускане пределите на страната.

Действията по документиране и доказване на престъпната дейност на организираната престъпна група продължават под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Добрич.

Източник: БНР

Подобни публикации

Back to top button