Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураТОП новини
Популярно

Фестивал на занаятите и изкуствата в Добрич два пъти тази година

Фестивал на занаятите и изкуствата в Добрич ще се проведе тази година в две издания – пролет и есен. На 26, 27 и 28 май в централната част на град Добрич, фестивалът ще събере десетки участници, които ще представят част от богатата палитра на българските традиции и култура. Традиционни и художествени занаяти, творци на приложните и изобразителни изкуства, работилници за малки и големи – всички, които съчетават лично производство с творчество и традиция, ще имат възможност да се изявят.

Фестивалът ще бъде богато украсен с музикалното изкуство на танцови и певчески състави, които ще радват гостите с чудните ни български ритми. Специален гост на фестивала ще бъде почетният гражданин на град Добрич – народната певица Галина Дурмушлийска. В рамките на фестивала, славеят на Добруджа ще проведе индивидуални и групови уроци в майсторски клас по народно пеене. Нейните ученици също ще имат възможност да се изявят на сцената, в деня на закриване на фестивала.
Цялата музикална програма и нейните изпълнители ще бъдат представена в най-скоро време. Гответе се за много приятни изненади с празнично настроение.
За информация за участие: FDhtc@gmail.com; 0879880143 и фейсбук страницата „Добруджа – история, традиции, култура“. За информация за майсторски клас по народно пеене – 089779290 (Галина Дурмушлийска).

Организатор Фондация „Добруджа  – история, традиции, култура“, в партньорството на Община Добрич.

Източник: dobrudjabg.com

Подобни публикации

Back to top button