Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на граничния пункт с Румъния „Кардам”

На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Кардам” за товарни автомобили на изход от страната, съобщава на интернет страницата си Главна дирекция „Гранична полиция” по данни към 06:00 часа тази сутрин.

Преминаването в участък от моста при ГКПП „Русе“ се осъществява в една лента поради ремонтни дейности. Участъкът е сигнализиран временно с пътни знаци, движението се регулира.

На границата с Гърция движението се осъществява нормално на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

През граничните пунктове  “Маказа”, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси, напомнят от дирекцията.

На границата с Република Сърбия трафикът също е нормален на всички гранични пунктове.

На ГКПП “Калотина” се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. Пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

На границата с Република Северна Македония, както и на границата с Република Турция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На автомагистрала „Марица“ в област Хасково движението от км 27+100 до км 29+750 в посока ГКПП „Капитан Андреево“ и от км 29+100 до км 31+900 в посока София се извършва само по изпреварващата пътна лента поради влошеното състояние на пътната настилка., съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“ Участъкът е сигнализиран с пътни знаци и е въведено поетапно ограничение на скоростта до 70 км/ч. Въведеното ограничение е в сила до 31 януари 2024 година.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button