Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Йордан Йорданов: Ремонтът на центъра в Добрич ще започне през януари

Строителните дейности по мащабния проект за ремонт на центъра в Добрич може да стартират в началото на 2024-а година. Това съобщи в предаването „Позиция“ на Радио Варна кметът на Добрич Йордан Йорданов и уточни, че ако времето позволява, ремонтът може да започне още през месец януари.. Според него, реализацията на този проект, който е на стойност над 11 милиона лева, ще отнеме около една година.

По повод новата транспортна схема на Добрич, Йордан Йорданов коментира, че предстои нейната актуализация и всички предложения и критики от граждани ще бъдат взети предвид.

Община Добрич ще реализира три проекта за общо 16 милиона лева по Плана за възстановяване и устойчивост. “Само през последния месец общината успя да спечели и 12 проекта по новия програмен период”, допълни Йордан Йорданов.

В средата на ноември от община Добрич се внесли документите за Индустриалната зона, която ще е на мястото на старите казарми, съобщи още кметът и подчерта, че индустриалните зони във Варна и Добрич няма да се конкурират, а ще се допълват и ще бъдат партньори.

Източник: БНР

Подобни публикации

Back to top button