Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураТОП новини
Популярно

Юбилейно издание на Фестивала на старата градска и шлагерна песен ще се състои в Крапец този уикенд

За десети път Фестивалът на старата градска и шлагерна песен „Подари ми море“ ще събере състави от страната в хотелски комплекс „Яница“ в шабленското село Крапец, съобщават от местната управа.

Юбилейното издание ще се състои на 17 и 18 юни (събота и неделя). По традиция участват самодейни колективи, вокални групи, дуети и индивидуални изпълнители към народни читалища, организации и творчески клубове.

Музикалната проява е с конкурсен характер и без възрастови ограничения. Награди ще бъдат връчени и в категориите „Откритие“ и „Редовно участие във фестивала“.

В края на първия фестивален ден е предвиден концерт с участието на Бони Милчева, Теди Ганев и гостуващи групи.

„Подари ми море“ се организира съвместно от общините Шабла и Генерал Тошево, Народно читалище „Светлина – 1941 г.“ в Генерал Тошево, НЧ „Зора – 1894 г.“ в Шабла и комплекс „Яница“. Фестивалът има за цел да популяризира и съхранява традициите на българската шлагерна и градска песен и приемствеността между поколенията.

Източник: pronewsdobrich.bg

Подобни публикации

Back to top button