Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноПрепоръчани
Популярно

Община Каварна организира курсове по плуване за деца

Община Каварна организира курсове по разучаване на плувни умения „Плувно лято“, съобщават от местната управа. Те са подходящи за ученици от I до IV клас от общинския център.

„Плувно лято“ ще се проведе следващия месец в четири смени, както следва: I смяна – от 3 до 7 юли, II смяна – от 10 до 14 юли, III смяна – от 17 до 21 юли, и IV смяна – от 24 до 28 юли. Занятията ще се осъществяват на централния плаж в Каварна.

Осигурени са ръководители на групите, които да организират и придружават децата от качването им в автобуса до връщането им при родителите, както и медицински лица.

Организираният транспорт ще тръгва в 9:30 часа от спирката срещу градския парк. Предвидена е и втора спирка – пред бившия Общински детски комплекс. След края на заниманията децата ще се връщат по същия маршрут, а родителите им могат да ги посрещат на същите две локации след 11:40 часа. Цената на превоза ще се заплаща на фирмата в първия ден на всяка от четирите смени.

Желаещите да запишат децата си на курсовете „Плувно лято“ могат да го направят на телефона на отдел „Образование, социални дейности и спорт“ – 0570 8 55 67, или на място в сградата на Община Каварна.

Източник: pronewsdobrich.bg

Подобни публикации

Back to top button