Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураТОП новини
Популярно

Общобългарският младежки събор „С България в сърцето“ започва в Каварна

17-ото издание на Общобългарския младежки фолклорен събор „С България в сърцето” ще се проведе в Каварна от днес до 28 май.

Фeстивалът започва в 10:00 часа днес с молебен за здраве и водосвет. Изпълненията на участниците в събора започват от 10:30 ч. От 18:30 ч. е предвидено официално откриване и концерт на най-добрите участници през деня, след което е концертът на народните певици Кичка Христова, Наталия и Татяна Петкови и Галина Дурмушлийска. Програмата за деня завършва с хоротека под звездите от 21:30 ч.

На 27 май /събота/ програмата започва от 10:00 ч. с изпълненията на участниците в събора. От 17:30 ч. е предвиден избор на „Мис и Мистър Фолклор“, ревю на народни носии и надиграване „Кръшна ръченица“. Началото на тържествения галаконцерт е от 19:00 ч. Участие в първата част на концерта ще вземат най-добрите участници през деня, финал на вечерта ще сложи концерт на Илия Луков, Веселка Стамболова и Валерия Момчилова.

В последния фестивален ден 28 май /неделя/ от 10:00 ч. са предвидени изпълнения на участниците в събора.

Източник: dobrudjabg.com

Подобни публикации

Back to top button