Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноТОП новини
Популярно

Зооцентърът в Добрич кани на семейна игра “По пътя на мигриращите птици”

Семейна игра, наречена „По пътя на мигриращите птици”, организира Центърът за защита на природата и животните в Добрич на 13 май – събота. Поводът е 10 май – Световен ден на мигриращите птици. Екипът на Зооцентъра си партнира с няколко организации, а събитието е с финансовата подкрепа на БГ Бъди Активен.

Играта ще е под формата на различни предизвикателства и загадки, които участниците семейно ще трябва да решат, за да стигнат до финала.

Преди старта на играта организаторите са подготвили лекция по темата, за да се подпомогне решаването на загадките. Лекцията започва в 10.30, а самата игра веднага след това. Участието става само след предварително записване.

Такава семейна игра се организира за първи път в Зооцентъра и ще предостави възможност на възрастните да се учат и забавляват заедно с децата си. Подготвени са специални изненади и награди. Заплаща се само таксата за вход в зоопарка. След края на играта семействата ще имат възможност да си организират пикник на поляните в зоопарка.

Източник: pronewsdobrich.bg

Подобни публикации

Back to top button