Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани

Доктор Ерсин Исмаил е избрал да работи в МБАЛ – Добрич

Към болницата в Добрич ме привлече отношението, ентусиазмът, това, че всички специализанти бяхме приети като равни, че ни предоставиха възможност да се развиваме. Това каза за БТА доктор Ерсин Исмаил за избора да работи и да се развива в Многопрофилната болница за активно лечение – Добрич (МБАЛ).

Той е носител за тази година на отличието „Млад лекар на годината – Ти си нашето бъдеще“ на Регионалната лекарска колегия – Добрич на Българския лекарски съюз. Доктор Исмаил работи в отделението по медицинска онкология на МБАЛ.

Есрин Исмаил каза също, че е бил много изненадан, когато главният лекар му е съобщил новината.

Родом съм от Балчик. В болницата в Добрич работя от 2020 година. Още не си бях получил дипломата. С академичната справка започнах работа в спешното отделение на болницата, а два дни по-късно и в отделението по медицинска онкология, разказа д-р Исмаил. Той допълни, че е завършил Медицинския университет във Варна с отличието „Златен Хипократ“. “Тогава ми предоставиха възможност да специализирам в болница “Св. Марина”, в което отделение си избера. Но реших да пробвам в Добрич, дойдох и разговарях с тогавашния директор. Привлече ме отношението, ентусиазмът, това, че всички специализанти бяхме приети като равни. Предоставиха ни възможност да се развиваме.

Той сподели още, че му харесва работата с екипа, отношението, което е получил от завеждащия отделението. „Вълнуващо е да виждаме как всеки един от нас, специализантите, се развива в отделна специалност и как след време ще се консултираме помежду си“, каза д-р Ерсин Исмаил.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button