Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниТОП новини
Популярно

Изложение на местни продукти организира аграрното министерство в Добрич

Изложение на местни продукти организира на 27 и 28 март в Добрич Министерството на земеделието и храните (МЗХ), се съобщава в сайта на местната управа.

На форума в спортна зала “Добротица” ще могат да бъдат дегустирани и закупени месни, млечни, тестени, пчелни и занаятчийски продукти, шоколад, вино и други, произведени на териториите на Месните инициативни групи, финансирани по подхода “Водено от общностите местно развитие” от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014-2020 г.

Жители и гости на Добрич ще имат възможност да се срещнат с производители и търговци на храни, напитки и занаятчийски стоки от селските райони и да получат информация директно от тях за качествата на предлаганите продукти.

Програмата включва и дискусия на тема “Мястото на традициите и обичаите в живота на местните общности и ролята на ВОМР” с участието на ръководителя на Управляващия орган на ПРСР и заместник-министър на земеделието Георги Събев, представители на местните инициативни групи и други заинтересовани лица.

Събитието има за цел да даде възможност на малките фирми да представят своята продукция пред широката общественост и да създаде директен контакт между производители и потребители. Форумът е вторият за годината, организиран от МЗХ, и петото поред изложение на продукти от териториите на местните инициативни групи в България.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button