Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЕкологияПрепоръчани

Лятото поднася приятни емоции в зооцентъра в Добрич

Лятото поднася приятни емоции в зооцентъра в Добрич и те са както за големи, така и за малки. Децата от Зеленото училище за втора поредна година имат шанса да се докоснат до света на тениса. Създадена е възможност да тренират безплатно по 3 пъти в седмицата благодарение на един от тенис клубовете в града.

“Подходът на треньорите и положителната енергия, с която зареждат децата, правят тренировката пълноценно преживяване. Винаги се връщат по-дисциплинирани, изморени и вдъхновени”, споделят от Центъра за защита на природата и животните (ЦЗПЖ).

Сред атракциите там е и мечешката баня в горещите дни. Двойката кафяви мечки Костадин и Берна разполага с приятен “дом” с обширен двор, а езерцето има и водопад. Берна и Коцето обитават най-големия зоопарков мечкарник на Балканския полуостров, с обща площ над 5 дка, в който има три езера, както и бункер, в който могат да спят зимен сън.

Източник: Фокус

Подобни публикации

Back to top button