Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Още три месеца за изработване на План за изпълнение на Стратегия за „Стария Добрич“

Общинският съвет прие удължаване на срока за изработване на План за изпълнение на Стратегия за развитие на АЕМО „Стария Добрич“.

Припомняме, с решение от януари, бе решено да се изработи План за изпълнение на Стратегия за развитие на АЕМО „Стария Добрич“, включително структура/начин на управление на АЕМО „Стария Добрич“, които да се представят на Общински съвет град Добрич за одобрение в срок до края на месец април. От общината предложиха удължаване му с оглед обема на работа и краткия срок за изработване на Плана. По време на сесията беше направено предложение срокът да бъде удължен до септември.
Администрацията не желае да направи крачка напред. Ако ще отлагаме за септември, изобщо не си струва да приемаме план. Най-добре е да оставим това на следващия общински съвет, заяви по време на дебатите Детелина Николова.

Ако искаме да получим някакъв стойностен материал, нека да дадем повече време на общинска администрация, репликира Герман Германов. Той отбеляза, че това решение не трябва да е „от днес до утре“. Нека да видим какво ще ни предложат. Разбира се, че новият общински съвет може да се съобрази с нашите решения или път да изработи изцяло нова Концепция, каза Германов.

Източник: dobrudjabg.com

Подобни публикации

Back to top button