Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниТОП новини

Предстоят информационни срещи за възможностите за европейско финансиране

Областен информационен център – Добрич (ОИЦ) и Местната инициативна група “Балчик – Генерал Тошево” (МИГ) ще проведат съвместни информационни събития за представяне на възможностите за финансиране на работодатели и земеделски стопани с европейски средства. За това съобщават от информационния център.

В Община Генерал Тошево срещата ще се състои на 2 април (вторник) 2024 г. от 10:30 часа в заседателната зала на Общината. Втората информационна среща ще се проведе в заседателната зала на Община Балчик на 3 април (сряда) от 10:30 часа, допълват още от ОИЦ.

В рамките на събитието експертите от центъра ще представят възможностите за европейско финансиране за работодатели и земеделски стопани през 2024 г., чрез които могат да модернизират производството си и да повишат професионалната квалификация и умения на своите служители.

Екипът на МИГ “Балчик-Генерал Тошево” ще запознае присъстващите с предстоящите мерки 4.1. “Инвестиции в земеделски стопанства” и 6.4 “Инвестиционна подкрепа за неземеделски дейности” към Стратегията за водено от общностите местно развитие на СНЦ МИГ “Балчик Генерал Тошево”.

Събитията са със свободен достъп и на тях са поканени да присъстват земеделски стопани, животновъди, представители на бизнеса, граждани и медии. На посетителите ще бъдат предоставени рекламно-информационни материали.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button