Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Дете се прибра от градина с разбито лице, всеки от персонала с различно обяснение

Майка е взела детето си от градина с дълбоки рани по лицето, а обяснение по думите на Веселина Боева, какво се е случило, няма. За случая разказа самата тя в социалните мрежи:

Вчера 13.09.2023 г., взимайки си детето от детска градина (ДГ “Зорница” гр. Добрич), детето ми го водят при мен с жестоки рани в областта на лицето. Обясненията от част от персонала са няколко и са различни. Едното обяснение беше, че е бягал, спънал се и паднал, второто беше, пак че е бягал, спънал се е обаче в баскетболен кош (пластмасов) и е паднал на него, третото беше, че е паднал от метална катерушка! В крайна сметка, адекватно обяснение нямах! Знаем само, че детето е паднало около 10 часа сутринта, плакало е ужасно много, погледнала го е сестрата, но НИКОЙ, не е сметнал за нужно да ни се обади и поне да ни информира!!! Също така, след този случай, детето ми стана страхливо и постоянно плаче, не мога да го изведа на вън на разходка, защото го е страх. А това е дете, което е истинско слънчице. Той беше едно усмихнато, бодро и много обичливо дете!

Веселина допълва, че е водила разговор с директорката за случая, но не са получили адекватно обяснение, нито са предприети мерки.

Източник: Фокус

Подобни публикации

Back to top button