Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Румънец реши да изпревари колона протестиращи и се озова в кална нива край Дуранкулак

„Мерцедес“ с румънска регистрация се озова в наводнена крайпътна нива между село Дуранкулак и граничния пункт. Случката се е разиграла днес по време на протеста на зърнопроизводителите.

Румънският шофьор демонстративно с висока скорост изпреварил протестиращи, нарушавайки колоната, дълга около 2 километра. Но в желанието си да бърза, се озовал в наводнената нива.

„Движехме се с ниска скорост. Но той се изнерви и реши да не чака, както всички останали, а да мине “по черно” с висока скорост“, разказа Райна Бонева-Андреева.

Предполага, че заради високата скорост румънският автомобил се е озовал директно в  калта, защото нивата била наводнена, вероятно от проблем на магистрален водопровод.

„Наводнена беше голяма площ, ясно видима“, обясни тя. Въпреки това Мерцедесът се озовал навътре в калното поле и заседнал. Наложило се протестиращи да се върнат, за да му помогнат да излезе от нивата.

Източник: Пронюз

Подобни публикации

Back to top button