Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Новият сезон на кулинарното риалити “Гозбата на България“ започва от Каварна

На 16 септември от 21:00 часа, по телевизия Евроком започва телевизионното кулинарно предизвикателство „Гозбата на България“. Интересни рибни специалитети ще приготвят два отбора, в които готварските си умения показват четирима кметове от Община Каварна, по рецепта на кмета на общината Елена Балтаджиева. Най добрите готвачи сред кметовете в общината се изправят срещу двамата водещи Мила и Евгени. За да е равностойна кулинарната битка, те ще получат подкрепа от местни асистенти.

Ще видите и как родопчанката Шеф Снежи Орлова приготви с помощта на кмета на Каварна Елена Балтаджиева традиционната рибена супа, с която зарадваха гражданите и гостите на популярния Миден-рибен фест в красивия морски град.

Сезон 3 на любимото на цялото семейство кулинарно предаване ще премине под надслов “По пътя на траките“. Местата, които ще бъдат посетени от екипа на “Гозбата на България“ ще бъдат свързани с тракийската история и култура.

Източник: ТВ Добрич

Подобни публикации

Back to top button