Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Обстановката в област Добрич

Пътната обстановка в област Добрич се нормализира постепенно. Затворен за движение все още за всички автомобили е пътят Добрич-Варна. Забранено е движението на камиони на пътя Добрич-Ген Тошево.
Заради бурния вятър все още десетки населени места са без електрозахранване, а цялата област е без вода, тъй като всички помпени станции са останали без ток. От водното дружество предупреждават, че вероятно без вода ще остане цялата област за около 24 часа до отстраняването на проблемите.
В местността “Овчаровски плаж” в Балчик има нанесени материални щети от бурята. Там за първи път от построяването на Дамбата морето я е прехвърлило и е образувало ново водно сборище.
Бурното море създаде проблеми и в един от най-красивите заливи “Болата”, който е залят, а вълноломът, който беше в изключително компрометирано състояние, не се вижда.
Има вероятност да е залята и вододайната зона, която захранва с вода селата Свети Никола и Българево и комплекс Русалка.
Екипи на ВиК и електроразпределителното дружество работят по отстраняване на проблемите.
Източник: БНР

Подобни публикации

Back to top button