Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниТОП новини

РУО обяви конкурс за директори на 12 училища в областта

Регионалното управление на образованието в Добрич обяви конкурс за заемана на длъжността „директор“ на 12 училища. Нови директори се търсят на Основните училища „Хан Аспарух“, „Христо Ботев“ и „Никола Й. Вапцаров“ в Добрич, както и на средните училища „Св. Св. Кирил и Методий“, „Св. Климент Охридски“ и Езиковата гимназия „Гео Милев“. Професионалните гимназии по ветеринарна медицина и аграрно стопанство в Добрич също са включени в списъка на РУО.

За директори в конкурса са включени и училището „Йордан Йовков“ в гр. Каварна, както и училищата в селата Коритен, Дуранкулак и Белгун. Изискванията за кандидатите са те да имат образователна степен магистър, минимум петгодишен опит като учители, да не са осъждани и др. Конкурсът ще се проведе в два етапа – писмен изпит и събеседване. Изискванията за документи желаещите могат да проверят на страницата на РУО Добрич в интернет.

Срокът за кандидатстване е до 12 февруари тази година.

Източник: Добрич онлайн

Подобни публикации

Back to top button