Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Три фирми ще бъдат поканени да дадат оферти за ремонт на центъра на Добрич

Предстоящият ремонт ще се извърши по рамков договор на Общината, съобщават от там

Община Добрич няма да допусне внушения за коректността и качеството на работа, макар и изречени в залата на Общински съвет, се каза в Позиция на Общината, разпространена до медиите днес. 

В нея се посочва, че на заседание на Общинския съвет вчера съветници са направили спекулации с данни от фейсбук публикации, касаещи цена за поставяне на павета при предстоящата реконструкция на центъра.

В тази връзка от общинска администрация информират, че дейностите при предстоящия ремонт на централната пешеходна зона ще се извършат по рамков договор на Община Добрич за ремонт. Три са фирмите, част от договорното споразумение, които ще бъдат поканени да предоставят своя оферта за този ремонт. Техните предложения са в рамките на цени, залегнали при сключване на договора.

Цените за поставяне на паважни блокчета, включително пясъчна подложка и фугиране за квадратен метър на трите фирми са съответно – 25,76 лв., 27,13 лв. и 26,91 лв.

“Не е професионално в зала на Общински съвет да се прокарват изказвания базирани на „тролски“ фейсбук публикации, както и да не се приеме обяснение от ресорен заместник-кмет за това как ще се осъществи ремонтът и реално на какви цени ще се извърши”, посочват от Общината.

Източник: pronewsdobrich.bg

Подобни публикации

Back to top button