Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Мъж е задържан за нанесени удари на жена и заплаха за убийство

Мъж на 48 години от Добрич е задържан за нанесени удари на жена и заплаха за убийство, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Добрич.

Вечерта на 7 август пред жилищен блок в квартал „Балик“ в града мъжът е нанесъл удари на 43-годишна жена и на присъстващи граждани. Задържаният е отправил и закани за убийство към жената.

Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. С постановление на наблюдаващ прокурор, мярката за задържане на мъжа е удължена на 72 часа. При извършените справки в информационните масиви на МВР е установено, че 48-годишният мъж е осъждан за същото деяние в минал период, съобщиха от ОД на МВР.

„Очаква се до края на деня наблюдаващият прокурор да внесе в съда искане за постоянна мярка спрямо него „задържане под стража“. Все още се извършват следствени действия“, каза за БТА говорителят на Районната прокуратура Даниел Илиев.

Стотици добричлии се събраха пред Съдебната палата в града в два последователни дни на протест срещу насилието и в подкрепа на пострадалото момиче от Стара Загора.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button