Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Ремонтът на центъра на Добрич започва?

Очаква се да започне ремонтът на централната пешеходна зона в Добрич. Средствата са осигурени от дългосрочен заем, който Общината изтегли миналата година. Беше проведен конкурс, избрани са и изпълнителите. Ремонтните дейности трябваше да стартират още през 2023 година, но се забавиха поради заведени дела и несъгласие на група от общински съветници с начина на финансиране и изпълнение на проекта.

Реконструкцията на центъра на Добрич е сред основните приоритети в управленската програма на новия кметски екип, заяви кметът на Община Добрич Йордан Йорданов.

Йорданов отрече информацията, че вече има разплатени средства от кредита. Всички средства – целият кредит, са непокътнати в банките на общината, дори и авансът, който е гласуван от ОбС не е платен, увери той.

Строителните дейности ще започнат от площадите „Свобода“ и „Възраждане“.

Припомняме, че центърът на Добрич беше ремонтиран основно с европейски средства, но в момента състоянието му е аварийно, според специалисти.

Източник: БНР

Подобни публикации

Back to top button